Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Vermont

Proprietate de vânzare în Vermont

Se învecinează cu Massachusetts la sud, cu New Hampshire spre est, cu New York spre vest și cu Canada spre nord

Dacă sunteți în căutarea de proprietate de vânzare în Vermont trebuie să citiți raportul nostru despre această țară.

Vermont este un stat din nord-estul Statelor Unite, cunoscut pentru peisajul natural, acoperit în principal de păduri. Vermont este, de asemenea, renumit pentru peste 100 de poduri acoperite, confecționate în lemn și datând din secolul al XIX-lea, și pentru producția masivă de sirop de arțar.

Raportul de la jumătatea anului este o piatră de hotar importantă pentru tendințele imobiliare, în special în nord-vestul Vermontului. Suntem în mijlocul înălțimii tradiționale a pieței.
 
Numărul de proprietăți de vânzare din Vermont în toate categoriile, inclusiv familiile unice, clădirile cu apartamente, proprietățile multi-familiale, terenul și luxul, în nord-vestul Vermontului este ridicat în prima jumătate a anului 2017. Este un semn pozitiv după o perioadă moderată , însă declinul vânzărilor pe unități pe termen lung. Prețurile medii de vânzare au continuat să crească pentru vânzări. Prețurile medii de vânzare au fost adăugate la 2,0%.

Piața Vermont reflectă tendința națională actuală de niveluri scăzute ale stocurilor.

Creșterea ratelor ipotecare este, de asemenea, un factor. În 2012, ratele ipotecare au crescut de la 4% la 4,5%, ceea ce a dus la urgența unor cumpărători de a cumpăra proprietăți de vânzare în Vermont.

Aici oamenii de vânzări au văzut o cerere puternică de achiziții, în special în segmente de prețuri mai mici de 350.000 de dolari.

 Pentru prima dată în iunie, în 10 ani, prețurile la proprietăți de vânzare din Vermont sunt mai mici, cu o scădere de 3,5% față de luna iunie a anului precedent.

Peisajul locuințelor sa schimbat în ultimul an, guvernul federal a implementat un test de stres pe 1 ianuarie, care se referă la interesele viitorului.

Pentru luna în curs, vânzările imobiliare au expirat.

Vânzările de locuințe au scăzut cu 13,7% față de iunie 2017; vânzările de proprietăți rezidențiale au scăzut cu 13,3%, iar vânzările de condominiu au scăzut cu 15,6%.

Vânzările mai recente se întâmplă și se așteaptă să continue în toamnă.

Unele zone ale pieței locale sunt mai bune decât altele, cum ar fi Dunnville și Grimsby.

Zonele deosebit de active în ultimii ani, precum Hamilton East, Hamilton Center și Burlington, continuă să înregistreze mai puține vânzări.

  •  
    Mutarea la Vermont. Expatriați și locuiți în Vermont

        În urma analizelor pe care le continuăm să le facem, în căutarea principalelor caracteristici care fac o națiune mai competitivă decât altele, cu siguranță nu am putea trece cu vederea o realitate unică și convenabilă. Cu stele și dungi la inimă, situate în regiunea New England, starea de ...

  •  
    5 cele mai bune state americane unde să se miște. Surpriza? Vermont!

      In fiecare an sunt desenate pe topurile din întreaga lume legate de bunăstarea, siguranța și, în general, condiții mai bune de viață. Azi vom analiza cinci state americane care te va surprinde. Una dintre acestea, care va trezi o mai mare surpriză este Vermont. După acest scurt articol ar putea ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 15440

DE VÂNZARE Vilă, Vermont, Burlington, Shelburne, 550 Hinesburg Road

5,792,202.29RON
DE VÂNZARE
Vilă

397.81 m²
Remarcabil lacului primărie! Elegant si sofisticat, cu lacul şi vedere la munte şi apusuri de soare de vest de la aproape fiecare cameră. Acest lucru ...
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB